Esittäydy tai käy kauppaa

Hamaran myyntikoju 2014. Kuvaaja: Joona-Petteri Yli-Sorvari

Hamaran myyntikoju 2014. Kuvaaja: Joona-Petteri Yli-Sorvari

TORIalue

Yläkaupungin Yössä on mahdollista esitellä yhdistyksen, yrityksen, harrastusjärjestön tai melkeinpä minkä tahansa järjestäytyneen tai järjestäytymättömän ryhmän toimintaa festivaalin torialueella. Torilla voi myös myydä tuotteitaan. Paikkoja on tarjolla rajallisesti ja alueen järjestelystä päätetään hakemusten pohjalta.

Toripaikat ovat maksullisia. Järjestöjen esittelypaikoista peritään vain pieni korvaus kuluihin (sähköön, alueen lupiin, yms., alkaen 40 e), ja myyntipaikoista myynnin laajuuden mukaan suurempi osallistumismaksu (alkaen 80 e). Maksun tarkka suuruus sovitaan yhdessä hakemuksen lähettämisen jälkeen, etukäteen tarkemmasta hinnoittelusta voi kysyä osoitteesta tori(at)ylakaupunginyo.fi.

Torilla on avoinna asiakkaille festivaalipäivänä klo 13-01. Ilmoittautumiset tulee tehdä 8.5. mennessä.

Täytä toripaikkahakemus tästä.

ARTS & CRAFTS

Jyväskylän yliopiston kirjaston tiloihin avautuvalla Arts & Crafts -torilla myydään kohdennetusti taidetta, käsityötä ja designia. Säältä suojassa oleva, tunnelmallinen sisätila on oiva paikka kierrellä rauhassa ja tehdä löytöjä.

Myyjänä torille on helppo tulla, sillä myyntipöydät ovat tilassa valmiina, ja sähköä on saatavilla. Pöytiä saa tarvittaessa somistaa vapaasti, ja omia myyntikalusteita saa tuoda myös mukana. Arts & Crafts torille osallistuminen on loistava tilaisuus tulla tekemään myyntiä, saada tunnettuutta, tavata potentiaalisia asiakkaita kasvotusten, tai esitellä uusia teoksia, mallistoja ja tuotteita.

Myyntipaikat alk. 50 e

Tori on avoinna asiakkaille festivaalipäivänä klo 14-20. Ilmoittautumiset tulee tehdä 8.5. mennessä

Täytä Arts & Crafts -myyntipaikkahakemus tästä.